Νikki beach club: Εκεί γίνονται τα πάρτι χλιδής όπου ξεσαλώνουν οι πλούσιοι -Φέρνουν τις σαμπάνιες σε μπανιέρες για να μπουγελωθούν οι καλεσμένοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νikki beach club: Εκεί γίνονται τα πάρτι χλιδής όπου ξεσαλώνουν οι πλούσιοι -Φέρνουν τις σαμπάνιες σε μπανιέρες για να μπουγελωθούν οι καλεσμένοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ίδια η εταιρεία διαφημίζει τα club της ως ένα «παγκόσμιο φαινόμενο πολυτελών beach club» στα οποία μπορεί να ζήσει κανείς την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία: Χορός μέχρι τελικής πτώσης, άφθονο αλκοόλ το οποίο ρέει από... παντού σε ένα παραδεισένιο σκηνικό και υπό τους ήχους μουσικής που παίζουν οι καλύτεροι DJs του κόσμου. Ολα αυτά συνοδευόμενα από διάφορα happenings, όπως ακροβάτες, ζογκλέρ και άλλα παρόμοια. Ο λόγος για τα Νikki beach club.

Ο Observer έχει χαρακτηρίσει τα συγκεκριμένα club «τα πιο σέξι σημεία του πλανήτη», ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι για τα party animals της υφηλίου αποτελούν τους πιο hot προορισμούς και από αυτούς που θέλουν να καταφέρουν να πάνε έστω και μια φορά στη ζωή τους.

Τα nikki beach club, όπως τονίζεται και στην ιστοσελίδα τους έχουν καταλήξει να είναι συνώνυμα της χλιδάτης ζωής κάτι που συμπεραίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα ξέφρενα πάρτι που διοργανώνονται εκεί και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της χλιδής και της διασκέδασης χωρίς μέτρο είναι το βίντεο που παρουσιάζει το iefimerida.gr από το πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο στο club του St Tropez: Χιλιάδες σαμπάνιες μεταφέρθηκαν στο χώρο μέσα σε... μπανιέρες για να ακολουθήσει το περίφημο Champagne Shower (ντους με σαμπάνιες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλαμπ Nikki Beach Beach Club St Tropez
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ