Αποτροπιασμός και οργή -Παιδί 6 ετών χτυπά με εντολή ενήλικα ένα αγόρι πρόσφυγα από τη Συρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποτροπιασμός και οργή -Παιδί 6 ετών χτυπά με εντολή ενήλικα ένα αγόρι πρόσφυγα από τη Συρία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα διέταξαν οι αρχές του Λιβάνου μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που εμφανίζει ένα παιδάκι 5 ή 6 ετών καθοδηγούμενο από τη φωνή ενός ενήλικα, να χτυπά με ένα ξύλο και κατόπιν με τα χέρια και τα πόδια ένα μεγαλύτερο αγόρι, που πιθανώς είναι πρόσφυγας από τη Συρία.

Οι συγκλονιστικές εικόνες έχουν εμφανιστεί στο διαδύκτιο μέσω της ιστοσελίδας www.yasour.org,- η διεύθυνση της οποίας ανέφερε ότι έλαβε το μήνυμα μέσω μηνύματος κινητού τηλεφώνου- και έχουν προκαλέσει κατακραυγή και οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό το βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητες πηγές, το παιδί που ακούγεται να το αποκαλούν Αμπάς, χτυπά καθοδηγούμενο από τουλάχιστον έναν ενήλικα ένα μεγαλύτερο και πιο εύσωμο αγόρι σε διάφορα μέρη του σώματός του, παρά τα κλάματα και τις ικεσίες του θύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ