Ο Τζόνι Ντεπ ροκάρει επί σκηνής με τους Aerosmith: Μία αξέχαστη συναυλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζόνι Ντεπ ροκάρει επί σκηνής με τους Aerosmith: Μία αξέχαστη συναυλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι από τους πιο σέξι και πιο «ροκ» ηθοποιούς του Χόλιγουντ το ξέραμε. Το πόσο ροκ είναι όμως μας το απέδειξε πρόσφατα, όταν ανέβηκε στη σκηνή με τους Aerosmith και «τα έδωσε όλα».

Ο ηθοποιός ήταν η «έκπληξη» στη συναυλία των Aerosmith στο Μάνσφιλντ της Μασαχουσέτης, το βράδυ της Τετάρτης, που ανέβηκε και έπαιξε με το συγκρότημα το κομμάτι «Train Kept A-Rollin».

«Και τώρα θα έρθει στη σκηνή ο καλός μου φίλος, ο κ. Τζόνι Ντεπ» φώναξε ο frontman των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ, με το πλήθος απο κάτω να παραληρεί.

Φορώντας ένα μαύρο καπέλο, σκούρο πουκάμισο και τζιν, ο σταρ κυριολεκτικά ρόκαρε, εκτελώντας ακόμη και ένα εκτεταμένο σόλο στην κιθάρα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντεπ παίζει με τους Aerosmith: έπαιξε για την στούντιο έκδοση του «Train», το οποίο είχε συμπεριληφθεί ως ένα επιπλέον κομμάτι για το άλμπουμ του 2012 «Music From Another Dimension»

Τον περασμένο μήνα, ο Ντεπ εμφανίστηκε επίσης και με ένα άλλο μεγάλο όνομα στη Βοστώνη, τον Γουίλι Νέλσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία ροκ Aerosmith Τζόνι Ντεπ σκηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ