Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο παντρεύτηκε: Ποια έκλεψε την καρδιά του Ανταμ Λεβίν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο παντρεύτηκε: Ποια έκλεψε την καρδιά του Ανταμ Λεβίν [εικόνες]

Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο παντρεύτηκε: Ποια έκλεψε την καρδιά του Ανταμ Λεβίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 Ανταμ Λεβίν ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο το 2013, μία εκλογή απολύτως δικαιολογημένη. Ποια τυχερή λοιπόν έκλεψε την καρδιά του;

Σε μία κλειστή τελετή το Σάββατο, με 275 καλεσμένους, ο Ανταμ Λεβίν παντρεύτηκε την αγαπημένη του και μοντέλο Μπεχάτι Πρίσλοου στο παραθαλάσσιο θέρετρο Flora Farms, στο Los Cabos του Μεξικού.

ουμπάρος ήταν Τζέσε Καρνμαικλ που παίζει πλήκτρα στους Maroon 5 και πρόσφατα επέστρεψε στην μπάντα μετά από ένα σύντομο διάλλειμα.Ενα προ-γαμήλιο πάρτι έγινε στο παραθαλάσσιο δείπνο, ενώ κ

Η εντυπωσιακή νύφη, η 25χρονη Μπεχάτι Πρίσλοου, είναι μοντέλο, κατάγεται από τη Ναμίμπια και ήταν το πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων Pink, θυγατρικής της Victoria's Secret το 2008, ενώ ένα χρόνο αργότερα εντάχθηκε κι εκείνη στους διάσημους «αγγέλους» της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ