Αναστασιάδης: Σαράντα χρόνια κατοχής είναι πολλά - iefimerida.gr

Αναστασιάδης: Σαράντα χρόνια κατοχής είναι πολλά

Αναστασιάδης: Σαράντα χρόνια κατοχής είναι πολλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνυμα για τον Αμπντουλάχ Γκιουλ είχε ο Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στα κατεχόμενα.

«Σαράντα χρόνια κατοχής είναι πολλά» είπε ο πρόεδρος της Κύπρου, με αφορμή την 40η επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Στην ομιλία του για τη «μαύρη επέτειο», σχολιάζοντας την επίσκεψη Γκιουλ τόνισε ότι «οι προκλήσεις δε συνηγορούν υπέρ αυτού που δημόσια ισχυρίζεται η Τουρκία» και πρόσθεσε: «Θέλουμε την ενεργό και ουσιαστική εμπλοκή της Τουρκίας η οποία συνεχίζει να κατέχει το βόρειο τμήμα».

Ο κ. Αναστασιάδης συμπλήρωσε ότι η λύση δεν θα δοθεί με δηλώσεις καλής θέλησης, ούτε με προκλητικές και αρνητικές δηλώσεις. Σημείωσε ότι το μέτωπο Ελλάδας - Κύπρου είναι αραγές, ο συντονισμός και η συνεργασία πλήρης σε όλα τα μέτωπα και ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για την τελική δικαίωση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ