Ανοιξαν τα καταστήματα την Κυριακή -Εκπτώσεις και απεργίες - iefimerida.gr

Ανοιξαν τα καταστήματα την Κυριακή -Εκπτώσεις και απεργίες

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα -Εκπτώσεις και απεργίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευκαιρία για ψώνια θα έχουν οι καταναλωτές σήμερα, Κυριακή, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος των εκπτώσεων. Ομως δεν λείπουν οι αντιδράσεις, καθώς η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο συγκεκριμένο μέτρο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων έγινε με εντάσεις, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγινε πορεία στην Ερμού, με τους συγκεντρωμένους να εμποδίζουν τους καταναλωτές να μπουν σε όσα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Αντιδράσεις υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης καλεί τους εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους καμία Κυριακή, έως τις 31 Αυγούστου. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Πάτρα, όπου έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση των εμποροϋπαλλήλων.

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ τα σούπερ μάρκετ από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ