Μέρκελ - Πoύτιν: Να πέσει άπλετο φως στα αίτια της πτώσης του Boeing - iefimerida.gr

Μέρκελ - Πoύτιν: Να πέσει άπλετο φως στα αίτια της πτώσης του Boeing

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν σήμερα για την ανάγκη να σταματήσουν επειγόντως οι εχθροπραξίες στη νοτιοανατολική Ουκρανία και να ξεκινήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες, ανέφερε σε μία ανακοίνωση το Κρεμλίνο.

Οι δύο ηγέτες τόνισαν επίσης τη σημασία μιας ενδελεχούς και αντικειμενικής διερεύνησης όλων των περιστάσεων υπό τις οποίες κατέπεσε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines.

"Σημειώθηκε πως είναι θεμελιώδους σημασίας να επαναληφθούν οι διαβουλεύσεις στο εσωτερικό της ομάδας επαφής με τους αντιπροσώπους των διαμαρτυρόμενων περιοχών καθώς επίσης και η εφαρμογή της ρωσικής πρωτοβουλίας για παρουσία των παρατηρητών του Οργανισμού για την Ανάπτυξη και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) σε δύο σημεία ελέγχου στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας", ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ