Βίντεο από το εσωτερικό του Boeing: Χαλαροί οι επιβάτες ετοιμάζονται για το ταξίδι λίγο πριν τη μεγάλη τραγωδία - iefimerida.gr

Βίντεο από το εσωτερικό του Boeing: Χαλαροί οι επιβάτες ετοιμάζονται για το ταξίδι λίγο πριν τη μεγάλη τραγωδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, στο οποίο φέρεται να απεικονίζονται οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης mh17 να ετοιμάζονται για το ταξίδι προς Κουάλα Λουμπούρ.Το βίντεο έχει τραβήξει ένας από τους επιβάτες, μαλαισιανής υπηκοότητας, ο οποίος, ωστόσο, έδειχνε να έχει κακό προαίσθημα.

Ο Αλί Σαλίμ ανέβασε το 14 δευτερολέπτων βίντεο στο Διαδίκτυο και σχολίασε από κάτω «Bismillah ... # hatiadasikitgentar (Στο όνομα του Θεού... αισθάνομαι λίγο νευρικός»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος Σαλίμ επέστρεφε σπίτι του για διακοπές αφού είχε ολοκληρώσει το διαδικτορικό του στην Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Αμστερνταμ.

Βίντεο από το εσωτερικό του Boeing: Χαλαροί οι επιβάτες ετοιμάζονται για το ταξίδι λίγο πριν τη μεγάλη τραγωδία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ