Αυτή η ταβέρνα στον Αλιμο λάνσαρε πρώτη το 1983 ένα πιάτο που σήμερα τρώγεται μετά μανίας -Το μπιφτέκι κοτόπουλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η ταβέρνα στον Αλιμο λάνσαρε πρώτη το 1983 ένα πιάτο που σήμερα τρώγεται μετά μανίας -Το μπιφτέκι κοτόπουλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ήσυχο στενό στην Αμφιθέας, κοντά στην Μαρίνα Αλίμου, βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια η ταβέρνα του Βασίλη -με τα old school τραπέζια στην αυτοσχέδια αυλή, τις βιτρίνες με τα ψάρια και τα κρεατικά και τις κορνιζαρισμένες αφιερώσεις στους τοίχους από άσημους και διάσημους, τραγουδιστές και αθλητές- η οποία έχει καθιερωθεί ως στέκι ιστιοπλόων και «τουριστών, ντόπιων ή μη» της περιοχής.

«Το μαγειρείο άρχισε να λειτουργεί το 1983 από τον κ. Βασίλη, γέννημα θρέμμα Αλιμιώτη» λέει ο κ. Γιώργος, ανιψιός του ιδρυτή και τωρινός ιδιοκτήτης του μαγαζιού, μιλώντας στο Popaganda.gr. «Eκτοτε το μυστικό νομίζω είναι, πως παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση με τίμιο ελληνικό φαγητό, χωρίς να έχουμε διάθεση να εξευρωπαΐσουμε τις συνταγές για να δείχνουν πιο γκουρμέ. Ο βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας σταθερά και να μην κάνουμε περικοπές στην ποιότητα –όπως παρατηρώ να γίνεται στην αγορά λόγω κρίσης. Γι αυτό το λόγο, οι συνεργασίες μας, όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν σταθερές και στηρίζονται σε μικρούς έλληνες παραγωγούς –ελληνικά κρέατα από τον Δήμα στην Τρίπολη, όσπρια και φέτα Μπίτσιου από την Καρδίτσα, ελαιόλαδο ελληνικό- που γνωρίζουν την Μεσόγειο και τους θησαυρούς της».

Διαβάστε για όλα τα περίφημα πιάτα της ταβέρνας, δείτε τι ώρες λειτουργίας, την τιμή κατ'άτομο, το πού ακριβώς βρίσκεται και φωτογραφίες στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ