Αυτοί είναι οι υπαρχηγοί του Μαζιώτη: Στα χνάρια του πρώτου η ΕΛ.ΑΣ - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι υπαρχηγοί του Μαζιώτη: Στα χνάρια του πρώτου η ΕΛ.ΑΣ - Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Αυτοί είναι οι υπαρχηγοί του Μαζιώτη: Στα χνάρια του πρώτου η ΕΛ.ΑΣ -Εκδόθηκε έν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος προσώπου που θεωρείται από τις αρχές ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη στις ληστείες εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές, ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κάνει αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη. Την ίδια ώρα ένταλμα εξέδωσαν οι αρχές και σε βάρος του Μαζιώτη καθώς έχει λήξει το αυτόφωρο της κράτησης του και εντός 24 ωρών θα πρέπει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κλοιός της ΕΛ.ΑΣ πάντως σφίγγει γύρω από τα πρωτοπαλίκαρα του Νίκου Μαζιώτη, όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ αφού οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να τους ταυτοποιήσουν. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά σε όλη την Αττική αλλά και την επαρχία, τα δύο άτομα που είχαν συμμετάσχει στις δύο ληστείες τραπεζών στην Κλειτορία Αχαΐας και τα Μέθανα Τροιζηνίας.

Ο πρώτος υπαρχηγός φέρεται να έχει συμμετάσχει σε αρκετά χτυπήματα τραπεζών τα περασμένα δύο χρόνια. Στις 25 Ιουλίου του 2013 είχε διακριβωθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Δ.Α.Ε.Ε.Β. ότι μαζί με τον Μαζιώτη είχαν εισβάλει σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα, πραγματοποιώντας ένοπλη ληστεία. Η λεία των δύο δραστών ήταν 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τα βιομετρικά στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο υπαρχηγός του Μαζιώτη έχει ύψος περίπου 1,77 cm, βάρος 85 κιλά και σκούρο μαλλί.

Το άλλο άτομο που αναζητούν οι αστυνομικοί και φέρεται να είναι ο δεύτερος υπαρχηγός του Μαζιώτη, είχε εντοπιστεί στις 10 Μαρτίου 2014 στην αιματηρή ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας. Ο δεύτερος υπαρχηγός έχει ύψος 1.80, βάρος περίπου 80 κιλά και μαύρο μαλλί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ