Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ με πέναλτι στην παράταση - iefimerida.gr

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ με πέναλτι στην παράταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παράταση κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ της Ντιναμό Τιφλίδας από το πρώτο κιόλας λεπτό, έχοντας γλιτώσει πρώτα από δεύτερο τέρμα, αλλά και χάνοντας σωρεία ευκαιριών στο β' ημίχρονο και κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση μετά από ένα συγκλονιστικό ματς η ΑΕΚ.

Κακή, νωθρή και άγευστη στα πρώτα 45 λεπτά, σαφώς βελτιωμένη στην επανάληψη και με την είσοδο του κορυφαίου του ματς Λεονάρντο, ακριβώς όπως και στο ματς του ΟΑΚΑ! Εκ των κορυφαίων οι Κάλα, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, πολύ καλή εμφάνιση και από Γκέντσογλου, Αραμπατζή. Νέες μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ των παικτών στο τέλος του αγώνα.


Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης ήταν σαν να μην έγινε, με την ΑΕΚ απλά να έχει την υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Γκούντγιονσεν και ο Λεονάρντο που άλλαξαν και την εικόνα της ομάδας τους. έμελλε να της χαρίσουν τελικά και την πρόκριση. Στο 110ο λεπτό ο πρώτος κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Κακουμπάβα και ο Λεονάρντο εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, για να λυτρώσει την Ενωση πριν από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ