Αποφυλακίζεται ο Στάθης Μπούκουρας; Παράθυρο από τον εισαγγελέα για τον προφυλακισμένο βουλευτή - iefimerida.gr

Αποφυλακίζεται ο Στάθης Μπούκουρας; Παράθυρο από τον εισαγγελέα για τον προφυλακισμένο βουλευτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράθυρο ελευθερίας ανοίγει ο εισαγγελέας στον Ευστάθιο Μπούκουρα με πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο. Πρόκειται για τον πρώτο από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τον οποίο εισαγγελέας εισηγείται αποφυλάκιση κάτι που ενδεχομένως να συνδέεται και με την διαγραφή του από την Χρυσή Αυγή.Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη προτείνει να γίνει δεκτή η αίτηση του βουλευτή για αποφυλάκιση του και να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Παράλληλα η εισαγγελέας κ. Στεφανάτου προτείνει όσον αφορά στην εξακολούθηση της κράτησής του λόγω παρέλευσης εξαμήνου, να σταματήσει αυτή και να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Αντίθετα δεν είχαν την ίδια τύχη και οι υπόλοιποι βουλευτές που έχουν προσφύγει στο συμβούλιο.
Ειδικότερα, το Συμβούλιο Εφετών με το υπ. αριθμ. 1354 βούλευμά του, απορρίπτει το αίτημα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αποφυλάκιση το οποίο υπέβαλλε λόγω παρέλευσης του πρώτου 6μήνου κράτησής του με τους δικαστές να αποφαίνονται ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Οι εισαγγελείς που εξέτασαν τις αιτήσεις του Δημήτρη Κουκούτση για αντικατάσταση των περιοριστικού όρου της κατ ΄οίκον κράτησης που του επιβλήθηκε μετά την απολογία του είπαν «όχι» ζητώντας να παραμείνει σε κατ ΄οίκον περιορισμό. Αρνητικά απάντησαν όμως και στα αιτήματα του Νικόλαου Κούζηλου και Γιώργου Γερμενή για αποφυλάκιση. Τον τελικό λόγο θα τον έχουν τα συμβούλια.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ