H νέα Bugatti θα είναι υβριδική και θα τα έχει 1.500! Τα άλογα... - iefimerida.gr

H νέα Bugatti θα είναι υβριδική και θα τα έχει 1.500! Τα άλογα...

H νέα Bugatti θα είναι υβριδική και θα τα έχει 1.500. Τα άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες λένε πως στο nuerburgring δοκιμάζεται ήδη το πρωτότυπο μιας Bugatti που μπορεί να κινηθεί για κάποια απόσταση τελείως αθόρυβα.

Έκπληξη; Μάλλον όχι, μιας και η εταιρεία από την Αλσατία με το βαρύ όνομα εξελίσσει ήδη τη διάδοχο της Veyron, που θα παρουσιαστεί πιθανότατα μέσα στο 2015, είναι άγνωστο ακόμα πως θα ονομάζεται και βέβαια θα ακολουθεί τη λογική των άλλων σύγχρονων hyper cars. Θα είναι δηλαδή κι αυτή υβριδική, κάτι που με τη σειρά του δικαιολογεί το ότι μπορεί να κινείται και αθόρυβα.

Καρδιά του συστήματος πρόωσής της θα είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του W16 που κινεί τη Veyron, ο οποίος θα υποστηρίζεται και από ηλεκτροκινητήρα ή ηλεκτροκινητήρες –περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνονται γνωστές όσο θα πλησιάζει η πρεμιέρα- με αποτέλεσμα η συνολική απόδοση να φτάνει τους 1.500 ίππους. Και να κόβει τα φτερά στους υποψήφιους σφετεριστές του τίτλου του πιο γρήγορου αυτοκινήτου του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο άλογα Bugatti υβριδική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ