Το αντίπαλον δέος του μπικίνι λέγεται φουστίνι -Πώς είναι αυτό το νέο μαγιό που κάνει θραύση στις παραλίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αντίπαλον δέος του μπικίνι λέγεται φουστίνι -Πώς είναι αυτό το νέο μαγιό που κάνει θραύση στις παραλίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γυναίκες με τα καλλίγραμμα κορμιά που βγαίνουν στις παραλίες χωρίς να έχουν να σκεφτούν το παραμικρό είναι λίγες. Η πλειοψηφία των γυναικών πριν την πρώτη της βουτιά έχει να σκεφθεί τι θα κάνει με τις ραγάδες της, τα παραπανίσια κιλάκια της και τα παχάκια της. Ισως για αυτές το φετινό καλοκαίρι να είναι λίγο πιο... εύκολο αφού εμφανίστηκε το αντίπαλον δέος του μπικίνι: Το φουστίνι.

Το φουστίνι, δεν είναι ακριβώς φούστα, αλλά δεν είναι και ακριβώς μπικίνι. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Αποτελείται σε ορισμένες περιπτώσεις από δύο κομμάτια, το κλασικό σουτιέν του μπικίνι (μερικές φορές μπορεί να είναι και λίγο μεγαλύτερο σαν φανελάκι) και από ένα δεύτερο που είναι εμφανώς μεγαλύτερο από το κλασικό σλιπάκι του μπικίνι. Εχει, μάλιστα, ένα επιπλέον κομμάτι ύφασμα, σαν φούστα που καλύπτει την περιοχή των γλουτών. Επίσης, το φουστίνι βγαίνει και σε έκδοση ολόσωμου μαγιό, με το φουστάκι προσαρμοσμένο στη μέση με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να το κάνει κομψό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ