Απίστευτη μαρτυρία από την καταδίωξη Μαζιώτη: Ηταν αδίστακτος, άδειασε το όπλο του και δεν τον ένοιαζε τίποτα - iefimerida.gr

Απίστευτη μαρτυρία από την καταδίωξη Μαζιώτη: Ηταν αδίστακτος, άδειασε το όπλο του και δεν τον ένοιαζε τίποτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προφίλ ενός αδίστακτου κακοποιού που δεν δίστασε να αδειάσει το περίστροφό του από σφαίρες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο Μοναστηράκι, σκιαγράφησε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Μιλώντας στο MEGA, ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά τη στιγμή της συμπλοκής του Νίκου Μαζιώτη με τους αστυνομικούς ανέφερε χαρακτηριστικά: ««Ο Μαζιώτης ήταν αδίστακτος. Άδειασε ψύχραιμος το περίστροφο. Πυροβολούσε και δεν καταλάβαινε τίποτα».

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως βρέθηκε δίπλα στον τρομοκράτη τη στιγμή που εκείνος είχε ανοίξει πυρ κατά των αστυνομικών. «Δόξα τον Θεό που ζήσαμε. Ήμουν δυο μέτρα από την συμπλοκή, ο Μαζιώτης πυροβόλησε 5 φορές και αν πυροβολούσαν και οι αστυνομικοί θα ήμουν νεκρός», είπε ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν καθοδόν προς τη δουλειά του και από... ατυχία βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Νίκο Μαζιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ