Εσπασαν τα τηλέφωνα στην κυβέρνηση για συγχαρητήρια μετά τη σύλληψη Μαζιώτη - iefimerida.gr

Εσπασαν τα τηλέφωνα στην κυβέρνηση για συγχαρητήρια μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Εσπασαν τα τηλέφωνα στην κυβέρνηση για συγχαρητήρια μετά τη σύλληψη Μαζιώτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την είδηση της σύλληψης του τρομοκράτη Νίκου Μαζιωτη τα τηλέφωνα στην κυβέρνηση πήραν φωτιά. Πρώτος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν εν πτήσει για Βρυξέλλες. Ετσι ο κ. Κικίλιας έστειλε SMS στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Οπως γράφει και ο Βηματοδότης, μόλις το αεροσκάφος τροχοδρομούσε στην προσγείωσή του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών η εκπρόσωπος της κυβέρνησης άνοιξε το κινητό της και είδε το SMS. Αμέσως είπε στον Αντώνη Σαμαρά: «Πρόεδρε, πιάσαμε τον Μαζιώτη».

Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργό και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, ενώ λίγο αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε από τις Βρυξέλλες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι πυροβολήθηκε από τον έως πρότινος καταζητούμενο τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, κατάφερε να τον συλλάβει.

«Συγχαρητήρια. Μας έχεις κάνεις όλους περήφανους, έδειξες μεγάλη γενναιότητα» φέρεται να είπε στον αστυνομικό ο πρωθυπουργός. Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε στον ειδικό φρουρό, ότι θα τον συναντήσει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ