Η Καρντάσιαν βγάζει από παντού λεφτά: Εφτιαξε μέχρι και video game και κέρδισε πάνω από 200 εκατ. δολάρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν βγάζει από παντού λεφτά: Εφτιαξε μέχρι και video game και κέρδισε πάνω από 200 εκατ. δολάρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιχειρηματία ολκής αναδεικνύεται η 33χρονη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, καθώς, ότι και αν επιχειρεί γίνεται επιτυχία με το... αζημίωτο, βέβαια, για την ίδια.Τώρα, μετά τα ριάλιτι, η Καρντάσιαν έβγαλε και video game με την ονομασία «Kim Kardashian: Holywood» στο οποίο «καθοδηγεί» τους χρήστες στο πως να γίνουν celebrities επιπέδου στο Χόλιγουντ και, όπως αναφέρει το Bloomberg, θεωρείται ήδη από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς.

Είναι το μοναδικό παιχνίδι στην κατηγορία top 10 του App Store με βαθμολογία 5 αστέρια με την εταιρεία που το εξέδωσε να πανηγυρίζει ήδη. Το videogame έχει ήδη ξεπεράσει τα 200 εκατ. Δολάρια σε κέρδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ