Wind και Vodafone κατέθεσαν από κοινού πρόταση εξαγοράς της Forthnet - iefimerida.gr

Wind και Vodafone κατέθεσαν από κοινού πρόταση εξαγοράς της Forthnet

Wind και Vodafone κατέθεσαν από κοινού πρόταση εξαγοράς της Forthnet
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή προσφορά ύψους 200 εκατ. ευρώ χωρίς τα δάνεια κατέθεσαν Wind και Vodafone για την εξαγορά του συνόλου της εταιρείας Forthnet.Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αποτιμάται συνολικά περίπου στα 535 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εταιρείες κατέθεσαν από κοινού αντιπρόταση σε εκείνη που είχε κάνει προ ημερών ο ΟΤΕ, ο οποίος φέρεται να είχε προτείνει μόνο την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Nova με τίμημα από 250 -300 εκατ. ευρώ.

Το υπόλοιπο 16% μοιράζεται σε διάφορους μετόχους.Υπενθυμίζεται ότι το 44% της Forthnet ανήκει στην Emirates International Telecommunications, ενώ Wind και Voadfon μοιράζονται σχεδόν το 40%, με την πρώτη να έχει περίπου 33% και τη δεύτερη 6,5%.

Η προθεσμία, πάντως, που είχε θέσει ο ΟΤΕ για να απαντήσουν οι Αραβες έχει λήξει χωρίς εμφανές αποτέλεσμα, ενώ η ίδια η Forthnet δεν απάντησε καν για το αν δέχεται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και έλεγχος των δεδομένων της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova από τον ΟΤΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova ΟΤΕ μέτοχοι πρόταση εξαγορά Wind VODAFONE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ