Προτάθηκε καταδίκη για Κεντέρη- Θάνου- Τζέκο - iefimerida.gr

Προτάθηκε καταδίκη για Κεντέρη- Θάνου- Τζέκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καταδίκη των Κώστα Κεντέρη, Κατερίνας Θάνου και του προπονητή τους, Χρήστου Τζέκου ζήτησε από το δικαστήριο ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρου.

«Το ατύχημα δεν έγινε ποτέ», ανακοίνωσε ο εισαγγελέας στη δικαστική αίθουσα που συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το τροχαίο ατύχημα την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο εισαγγελέας πρότεινε και την τιμωρία του ενός εκ των επτά κατηγορούμενων γιατρών του ΙΚΑ, του κ.Μπαλτόπουλου γιατί εκείνος εισηγήθηκε την εισαγωγή των δύο Ολυμπιονικών στο νοσοκομείο της Κηφισιάς. Οι υπόλοιποι έξι απλά συνέργησαν σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Αναγνώρισε ελαφρυντικά στην περίπτωση των δύο αθλητών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο ούτε την Τρίτη (5/4), καθώς σύμφωνα με τα λόγια του εισαγγελέα "είχαν ψυχική εξάρτηση από τον προπονητή. Τον θεωρούσαν πατέρα τους".

Όσο για τους γιατρούς του ΙΚΑ αναγνώρισε ελαφρυντικά, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν "δύο θρύλους της Ελλάδας". Δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για τον παρόντα Χρήστο Τζέκο και αναφέρθηκε στην αποθήκη του προπονητή και τις απαγορευμένες ουσίες που βρέθηκαν μέσα σε αυτή.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή (8/4) με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Αναδημοσίευση από: Sport 24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα δίκη κεντέρης Θάνου Τζέκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ