Πισίνες με θέα την Ακρόπολη -Πόσο κοστίζουν οι βουτιές σε 10 «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πισίνες με θέα την Ακρόπολη -Πόσο κοστίζουν οι βουτιές σε 10 «οάσεις» στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους κατοίκους του κέντρου, ή των απομακρυσμένων από τις παραλίες προαστίων μια βουτιά στη θάλασσα τις καθημερινές αποτελεί άπιαστο όνειρο, λόγω της μεγάλης απόστασης. Το κενό έρχονται να καλύψουν οι πισίνες των ξενοδοχείων της Αθήνας που προσφέρουν ανάσες δροσιάς, ξεκούρασης και διαφυγής από την καθημερινότητα.

Το Popaganda.gr φωτογράφησε και έκανε μακροβούτια σε 10 πισίνες της πόλης που λειτουργούν λυτρωτικά τις ημέρες του καύσωνα. Μεταξύ αυτών η πισίνα του Ηilton, του Fresh, του Semiramis, του St. George Lycabettus, του Divani Caravel, του Acropolis Hill, του President, του Radisson Blu Park, του Athens Ledra και του Zafolia.

Hilton

H μεγαλύτερη πισίνα στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούσε να είναι το μέρος που θα επέλεγε ο Ντόν Ντρέιπερ του Μad Men για να κλείνει τα καλοκαιρινά επαγγελματικά του ραντεβού με το διαφημιστικό σινάφι του Μανχάταν. Βγαλμένη από τα ’60s, η lounge μουσική της καλύπτει τους ήχους του μποτιλιαρίσματος που επικρατεί στον ακριβώς από πίσω δρόμο, ενώ τα νερά της και οι navy ξαπλώστρες της δέχονται κόσμο από τις 8:00 π.μ έως τις 9:00 μ.μ στην τιμή των 25 ευρώ το άτομο τις καθημερινές (μετά τις 6 μ.μ πέφτει στα 17, τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών μπαίνουν δωρεάν ενώ για από 6 – 12 ετών έχουν έκπτωση 50%) και 40 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Στο Oasis bar and grill, o Σιφνιός head bartender, Νίκος Κυριαζής, απολαμβάνει να βλέπει τους λουόμενους να χαλαρώνουν, πίνοντας τα βαφτισμένα με ονόματα ελληνικών νησιών cocktail του και δοκιμάζοντας τα ελαφριά πιάτα του Κώστα Αθανασίου που έχει φροντίσει να τονίζει τις προτάσεις του στον κατάλογο βάζοντας δίπλα τους έναν μικρό μαγειρικό σκούφο.

Hilton Athens hotel, Λεωφόρος Βασ. Σοφίας 46, 2107281000

Δείτε τις υπόλοιπες εννιά καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων των Αθηνών, διαβάστε όλες τις πληροφορίες για αυτές, δείτε φωτογραφίες και το κόστος εισόδου στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hilton ξενοδοχείο πισίνα Semiramis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ