Γιορτή χαράς και προσφορά από την IFG και τον Νίκο Αλιάγα στις 22 Ιουλίου στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Γιορτή χαράς και προσφορά από την IFG και τον Νίκο Αλιάγα στις 22 Ιουλίου στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη 22 Ιουλίου στις 8 το βράδυ ο Νίκος Αλιάγας και το IFG σας περιμένουν στην πλατεία Συντάγματος για να συμβάλετε όλοι να βοηθηθεί ένας από τους πιο ευαίσθητους τομείς στη χώρα μας.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα υπογράφει μπροστά από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Σύνταγμα τις κάρτ ποσταλ του από φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος από όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα θα συνομιλεί και θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το έργο του IFG (International foundation for Greece).

Ο σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι ιερός: να αγοραστούν ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ, ώστε να καλυφθεί ένα κομμάτι από τη μεγάλη ανάγκη εξοπλισμού που έχει η χώρα μας σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

Ο Νίκος Αλιάγας αποφάσισε πριν από δυο μήνες να συμμετάσχει για άλλη μια φορά ενεργά στο έργο του IFG (International foundation for Greece) και να προσφέρει τα πνευματικά δικαιώματα 20 φωτογραφιών του από την Ελλάδα. Αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορήσουν δύο συλλογές με τίτλο «Χρώματα της Ελλάδας», οι οποίες πωλούνται από τα ΕΛΤΑ.

Τώρα, ο Νίκος Αλιάγας σε συνεργασία με την Ασπασία Λεβέντη, πρόεδρο και ιδρύτρια του International Foundation for Greece, αποφάσισαν να μοιραστούν σε μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή με όλους τους Έλληνες, αλλά και όλους τους επισκέπτες της Ελλάδας τα όνειρά τους και τους στόχους τους.

Μαζί του, όμως, θα βρεθούν και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες που στηρίζουν την κίνησή του όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης που θέλουν να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην αγορά ασθενοφόρων.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες τα περισσότερα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρονται στην κυκλοφορία των καρτ ποστάλ, αλλά και στην εκδήλωση, ενημερώνοντας και τους Γάλλους επισκέπτες της χώρας μας για να βρεθούν στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Αλιάγας IFG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ