Ξέσπασαν οι συγγενείς του 67χρονου που δεν έδωσε φακελάκι: Εάν είχε χειρουργηθεί έγκαιρα δεν θα πέθαινε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασαν οι συγγενείς του 67χρονου που δεν έδωσε φακελάκι: Εάν είχε χειρουργηθεί έγκαιρα δεν θα πέθαινε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθύνες στον γιατρό του Ευαγγελισμού που ζήτησε φακελάκι από 67χρονο καρδιοπαθή για να τον χειρουργήσει επιρρίπτουν οι συγγενείς του, οι οποίοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι εάν η επέμβαση είχε πραγματοποιηθεί έγκαιρα, ο άνθρωπός τους δεν θα είχε φύγει από τη ζωή.

«Αν είχε χειρουργηθεί ο θείος μου, δεν θα πάθαινε το τρίτο έμφραγμα που ήταν και το μοιραίο» υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, ανιψιός του 67χρονου και πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι έτοιμη να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Ευχόμαστε ο θάνατος του θείου μου να είναι το τελευταίο περιστατικό. Ο κόσμος πρέπει να καταγγέλλει τους γιατρούς που ζητούν χρήματα και να πηγαίνει στην αστυνομία» τόνισε ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρας, μίλησε για κοινωνικό έγκλημα και υποστήριξε ότι μπορεί οι 18 μέρες καθυστέρησης που μεσολάβησαν μέχρι να χειρουργηθεί ο 67χρονος ασθενής να ήταν η αιτία του θανάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ