Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προκάλεσε μακελειό σε στρατόπεδο της Νότιας Κορέας: Στρατιώτης σκότωσε 5 και τραυμάτισε 7 - iefimerida.gr

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προκάλεσε μακελειό σε στρατόπεδο της Νότιας Κορέας: Στρατιώτης σκότωσε 5 και τραυμάτισε 7

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προκάλεσε μακελειό σε στρατόπεδο της Νότιας Κορέας: Στρατιώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη είδηση έρχεται από τη Νότια Κορέα όπου ένας στρατιώτης «εν βρασμώ ψυχής» σκότωσε πέντε συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους επτά με την αιτία για το μακελειό να είναι ο συμπαθητικός, κατά τ΄άλλα καρτούν ήρωας Μπομπ Σφουγγαράκης.Οπως μεταδίδει ο Independent ο Νοτιοκορεάτης στρατιώτης ήταν φανατικός θαυμαστής του δημοφιλούς καρτούν και το έβλεπε ασταμάτητα.

Οι συνάδελφοί του, ωστόσο, δεν έδειξαν να συμμερίζονται αυτό το πάθος και αποφάσισαν να φτιάξουν μια σειρά από εικόνες όπου παρουσίαζαν τον στρατιώτη σαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Αυτή η σύγκριση πυροδότησε την οργή του φαντάρου ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους επτά.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να τον καταζητούν για δύο ημέρες έως ότου τον εντοπίσουν και τον συλλάβουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στρατιώτης προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ενώ, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ