O Μάρτιν Σουλτς απέβαλε τον Ελληνα ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη -Τι έκανε και τον εξόργισε - iefimerida.gr

O Μάρτιν Σουλτς απέβαλε τον Ελληνα ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη -Τι έκανε και τον εξόργισε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από αλλού το περίμεναν οι Ευρωπαίοι και από αλλού τους ήρθε. Με τα έδρανα του νέου Ευρωκοινοβουλίου να έχουν... καταληφθεί από ακραίους πολιτικούς, όλοι πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί η έκρηξη.

Τελικά το πρώτο επεισόδιο συνέβη ανάμεσα στο πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη. Τι ακριβώς συνέβη;

Λίγο μετά την ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και πριν η Μαρίν Λε Πεν λάβει το λόγο, ο Έλληνας ευρωβουλευτής Κώστας Παπαδάκης του ΚΚΕ έλαβε, χωρίς να δικαιούται, το λόγο διακόπτοντας την Μαρίν Λε Πεν και άρχισε να διαβάζει μια ανακοίνωση στα ελληνικά.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ζήτησε πολλές φορές από τον Έλληνα ευρωβουλευτή να μην διακόπτει τη συνάδελφό του, χωρίς εκείνος να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Παπαδάκη από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ