Θέλει να γίνει κλώνος της Kιμ Καρντάσιαν -Νεαρή Βρετανίδα ξόδεψε 30.000 δολάρια για να της μοιάσει [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Θέλει να γίνει κλώνος της Kιμ Καρντάσιαν -Νεαρή Βρετανίδα ξόδεψε 30.000 δολάρια για να της μοιάσει [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πνιγμένη στα χρέη δηλώνει πως είναι η 24χρονη Claire Leeson, η οποία προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της, τη γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian, έχει ξοδέψει 30.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, προσθετική μαλλιών και αγορά ρούχων.

Η νεαρή Βρετανίδα, η οποία είχε πέσει θύμα bullying όταν ήταν έφηβη, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι όλα αυτά τα κάνει για να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Θέλει να γίνει κλώνος της Kιμ Καρντάσιαν -Νεαρή Βρετανίδα ξόδεψε 30.000 δολάρια για να της μοιάσει [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

(Αριστερά: Η Kim Kardashian - Δεξιά: Η Claire Leeson)

Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε με μία λεύκανση δοντιών και στη συνέχεια έπιασε δουλειά ο πλαστικός χειρουργός... Αύξησε κατά πολύ το στήθος της και τώρα ετοιμάζεται να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι για να μεγαλώσει τα οπίσθιά της.

Όσο για το που βρίσκει όλα αυτά τα χρήματα; «Δουλεύω, αλλά δεν παίρνω αρκετά χρήματα. Πληρώνω με πιστωτικές κάρτες και χρωστάω παντού. Θα κάνω τα πάντα για να μοιάσω στην Kim», απαντά σε συνέντευξή της η νεαρή Claire.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ