Έρχονται οι (επανενωμένοι) Suede - iefimerida.gr

Έρχονται οι (επανενωμένοι) Suede

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι η πρόσφατη εμφάνιση των Pulp στη Μαλακάσσα, κάτι η επερχόμενη εμφάνιση των Suede στην Ιερά Οδό (και των Primal Scream αλλά αυτό είναι χωριστό post) και δεν θα την γλιτώσουμε την χρονοδίνη του 90s revival. Οριακά κρατιόμαστε να μην ξανανοίξουμε το Avant Garde!

Ήταν δεκαετία του 90, η brit pop άνθιζε και στην Αθήνα τρέχαμε στο Χοροστάσιο, στο Avant Garde, στο Mad και στο Mo Better και λιώναμε σόλες χορεύοντας στα κομάτια των Suede και των Pulp εν μέσω φίλων με τσουλουφάκι αλά Bret Anderson (tres chic εκείνη την εποχή).

Και πάνω που σχολιάζαμε τί να απέγιναν αυτά τα παιδιά και αναζητούσαμε συναυλίες τους στο youtube ήρθε και η είδηση για την επανένωση και μας συγκλόνισε ένα σκίρτημα κρυφής ελπίδας πως θα τους δούμε ξανά live στην Ελλάδα. Τώρα η εμφάνιση των Suede είναι γεγονός. Η παρέα του Brett που επιτέλους τα ξαναβρήκε (είχαν διαλυθεί το 2003 και ήταν κάτι σαν το απόλυτο τέλος εποχής και το χαστούκι που σου έλεγε «πάρ' το απόφαση μεγάλωσες!») αποφάσισε πριν από λίγους μήνες να κάνει και παγκόσμια περιοδεία και έτσι οι επανενωμένοι Suede έρχονται στην Αθήνα για να εμφανιστούν στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό (Entertainment Stage).

Θυμίζουμε πως οι 4 δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 90 έγιναν χρυσοί, με τους 3 να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts, με τα απόλυτα hits: She's In Fashion, Trash, Beautiful Ones, Saturday Night, Animal Nitrate, So Young, Stay Together, We Are The Pigs, Lazy, Filmstar, New Generation

Εισιτήρια

Πωλούνται προς 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Entertainment Stage προς 40 Ευρώ.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ