Sotheby’s και eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των δημοπρασιών - iefimerida.gr

Sotheby’s και eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των δημοπρασιών

Sotheby’s και eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των δημοπρασιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οίκος Sotheby's και ο κολοσσός των διαδικτυακών αγορών eBay, δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των δημοπρασιών, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή η διαδικασία αγοράς αντικών, συλλεκτικών αντικειμένων και έργων τέχνης.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους ή τις αρχές του 2015 και επιλεγμένες δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο και με ζωντανές προσφορές.

Ο Μπρούνο Βινσιγκέρα, γενικός διευθυντής του Sotheby's, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Θα συνεργαστούμε με το eBay για να κάνουμε τις πωλήσεις μας πιο προσιτές στο ευρύτερο κοινό σε όλο τον κόσμο».

«Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με την τεχνολογική πλατφόρμα του eBay αναμένουμε πως θα προκύψει ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Το κοινό είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω ότι στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία. Ωστόσο, με περισσότερους ενδιαφερόμενους, είναι λογικό να υποθέσουμε πως και οι τιμές θα ανεβαίνουν περισσότερο σε μια δημοπρασία», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Άντριου Γκάλι, υπεύθυνος επικοινωνίας του οίκου Sotheby's.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ebay δημοπρασίες Sotheby’s
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ