Τζιν φτιαγμένα από λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες -Τα πιο «άγρια» παντελόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Τζιν φτιαγμένα από λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες -Τα πιο «άγρια» παντελόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνε οι εποχές οι «άγριοι» έφηβοι προσπαθούσαν με ψαλίδια, πέτρες και ό,τι άλλο μπορούσαν να φανταστούν να καταστρέψουν τα τζιν τους. Τότε που οι γονείς αγανακτισμένοι απορούσαν γιατί τα παιδιά τους διαλύουν τα ολοκαίνουρια παντελόνια τους, αδυνατώντας να αντιληφθούν την άποψη «όσο πιο φθαρμένο, τόσο καλύτερα». Τώρα, αυτό το ρόλο έχουν αναλάβει λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες.

Τα λεγόμενα «used» τζιν κυκλοφορούν βέβαια εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά- προκειμένου να μην χρειάζεται ο κάθε έφηβος να το καταστρέψει μόνος του. Αλλά μία εταιρεία στην Ιαπωνία έκανε το επόμενο βήμα. Επιστράτευσε ως... σχεδιαστές ζώα, προκειμένου να δημιουργήσει τα πιο μοναδικά φθαρμένα τζιν.

Μάλιστα, παρότι χρησιμοποιούνται τα ζώα, λογικά οι ακτιβιστές δεν έχουν ενστάσεις καθώς αυτό γίνεται για καλό τους. Οι υπεύθυνοι των ζωολογικών κήπων πρέπει να τους θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, προκειμένου να μην πλήττουν. Σε αυτή την περίπτωση, τυλίγουν με τζιν ύφασμα λάστιχα και μπάλες και τα δίνουν σε λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες. Τα ζώα αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Σκίζουν, γδέρνουν και φθείρουν γενικά με όποιο τρόπο μπορούν το ύφασμα παίζοντας με αυτό.

Στη συνέχεια με αυτό το υλικό φτιάχνονται τζιν που όχι μόνο έχουν το απόλυτα φθαρμένο στιλ, αλλά διαθέτουν και ξεχωριστή ιστορία. Μάλιστα, τα παντελόνια θα αρχίσουν να δημοπρατούνται, με τα έσοδα να διατίθενται στο WWF και το ζωολογικό κήπο που φιλοξενεί αυτούς τους μοναδικούς τετράποδους «σχεδιαστές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ