Στο μικροσκόπιο της Τρόικα η ρύθμιση για τις οφειλές στα Ταμεία -Προβληματισμός για την αποτελεσματικότητα - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο της Τρόικα η ρύθμιση για τις οφειλές στα Ταμεία -Προβληματισμός για την αποτελεσματικότητα

Στο μικροσκόπιο της Τρόικα η ρύθμιση για τις οφειλές στα Ταμεία -Προβληματισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονος προβληματισμός για την αποτελεσματικότητα της «Νέας Αρχής» εκφράστηκε στη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα με αξιωματούχους του υπουργείου Εργασίας. Οι ρυθμίσεις για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ταμεία ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης θα υπάρξει νέα συνάντηση του υπουργού Γιάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Κατά τη σύσκεψη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, διοικητών των ασφαλιστικών ταμείων και εκπροσώπων του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και τεχνικών κλιμακίων της τρόικας, εξετάσθηκαν τα αποτελέσματα της ρύθμισης «Νέα Αρχή», για την εξόφληση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, έναν χρόνο μετά τη θεσμοθέτησή του.

Για τη συνάντηση με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ο γενικός γραμματέας κοινωνικής ασφάλισης, Παναγιώτης Κόκκορης, είπε ότι «ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μπορέσαμε να μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας για την αποτελεσματικότητα της ρύθμισης».

«Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τους αριθμούς, αλλά και τους ανθρώπους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ