Στη φυλακή ο πρώην ταμίας του δήμου Ιωαννιτών -Κατηγορείται για υπεξαίρεση 1,36 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Στη φυλακή ο πρώην ταμίας του δήμου Ιωαννιτών -Κατηγορείται για υπεξαίρεση 1,36 εκατ. ευρώ

Στη φυλακή ο πρώην ταμίας του δήμου Ιωαννιτών -Κατηγορείται για υπεξαίρεση 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από πέντε ημέρες σε κατ' οίκον περιορισμό, ο πρώην ταμίας του δήμου Ιωαννιτών- ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση- κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Σταυρακίου.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την τύχη του και έτσι για πέντε ημέρες βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ την προφυλάκισή του αποφάσισε το Συμβούλιο Πρωτοδικών. Ο πρώην ταμίας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 1,36 εκατ. ευρώ από το κεντρικό ταμείο του δήμου, σε μία υπόθεση που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2013.

Οταν διαπίστωσε το έλλειμμα στο ταμείου, ο δήμαρχος Φίλιππος Φίλιος είχε διατάξει ΕΔΕ και εσωτερικό έλεγχο, ενώ έστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στην Εισαγγελία, υποβάλλοντας μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Σημειώνεται, ότι πριν από έναν χρόνο αυτοκτόνησε ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο οποίος είχε συμβάλει στην αποκάλυψη της υπεξαίρεσης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ