Φθηνές μπύρες, καυτές εμφανίσεις και όργια -Καρέ-καρέ ένα 24ωρο στο Μαγκαλούφ, την πόλη που σκανδάλισε όσο καμία άλλη τον κόσμο φέτος το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φθηνές μπύρες, καυτές εμφανίσεις και όργια -Καρέ-καρέ ένα 24ωρο στο Μαγκαλούφ, την πόλη που σκανδάλισε όσο καμία άλλη τον κόσμο φέτος το καλοκαίρι [εικόνες]

Μαγκαλούφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκλήθηκε παγκοσμίως για τα έκτροπα που λάμβαναν χώρα στη Μαγκαλούφ, με μια καμπάνια αξίας 400.000 λιρών, η Μαγιόρκα, επιχειρεί να αποκαταστήσει τη φήμη της περιοχής και να την ξαναποτυπώσει στο μυαλό όλων ως έναν ήσυχο προορισμό οικογενειακών διακοπών.

Ωστόσο, η Μαγκαλούφ παραμένει για τους νεαρούς Βρετανούς ως το... απαραίτητο στάδιο για να περάσουν στην ενήλικη φάση της ζωής τους. Χιλιάδες νεαροί κατευθύνονται προς την πόλη της Μαγιόρκα για να διασκεδάσουν ξέφρενα στα μπαρ με τους νέον φωτισμού, να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης, να επισκεφθούν σεξ shops και να πιουν μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους στα κλαμπ που προσφέρουν τα ποτά αντί εξευτελιστικών τιμών.

Τα φώτα της διεθνούς κοινότητας στράφηκαν προς το συγκεκριμένο τουριστικό θέρετρο πριν λίγες ημέρες λόγω του εμετικού βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε μια νεαρή να κάνει σεξ μπροστά σε κοινό 24 ανδρών, μετά από πάρτι που διοργανώθηκε από την εταιρεία Carnage Magaluf.

Οι αρχές της Μαγιόρκα αντέδρασαν κατηγορώντας τους Βρετανούς για άσεμνη συμπεριφορά και κακή ανατροφή.

Οι παρακάτω φωτογραφίες, πάντως, όπως υποστηρίζει η Daily Mail που τις δημοσιεύει, αποτυπώνουν ένα τυπικό 24ωρο στην παραλιακή πόλη της Μαγιόρκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλία Μαγιόρκα Μαγκαλούφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ