Ο γιατρός της φόρμουλα 1 ανησυχεί για τον Σουμάχερ: Είναι εξαιρετικά απίθανο να έχουμε καλή εξέλιξη - iefimerida.gr

Ο γιατρός της φόρμουλα 1 ανησυχεί για τον Σουμάχερ: Είναι εξαιρετικά απίθανο να έχουμε καλή εξέλιξη

Ο γιατρός της φόρμουλα 1 ανησυχεί για τον Σουμάχερ: Είναι εξαιρετικά απίθανο να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν δείχνει να συμμερίζεται το γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ ο πρώην γιατρό της φόρμουλα 1 Γκάρι Χάρτσταϊν, ο οποίος εκτιμά πως εάν υπάρξει βελτίωσε θα πρόκειτα για ένα θαύμα.Ο 50χρονος Αμερικανός γιατρός περιέγραψε ως ρεαλιστικό σενάριο να καταφέρει ο πρώην πρωταθλητής της φόρμουλα να αποκαταστήσει στην καλύτερη περίπτωση κάποιας μορφής επικοινωνία με την σύζυγό του και την οικογένειά του.

«Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα πρόκειται για θαύμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρτσταϊν.

Ο Χάρτσταϊν είναι καθηγητής αναισθησιολογίας και επειγόντων περιστατικών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λιέγης του Βελγίου. Από το 1997 έως τον Ιανουάριο του 2005 διετέλεσε βοηθός του τότε γιατρού της Formula 1, Σιντ Γουότκινς, οπότε και τον διαδέχθηκε στο πόστο του. Ο Αμερικανός δεν ανανέωσε τον Δεκέμβριο του 2012 το συμβόλαιό του με τη FIA και αντικαταστάθηκε από δρ. Ίαν Ρόμπερτς, υπεύθυνο ιατρό του Γκραν Πρι Μεγάλης Βρετανίας μέχρι τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ