Μην πλησιάζετε! Οι βελόνες είναι μολυσμένες με AIDS! [βίντεο] - iefimerida.gr

Μην πλησιάζετε! Οι βελόνες είναι μολυσμένες με AIDS! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήρε το νόμο στα χέρια της και παραλίγο να σπείρει τον πανικό σε όλη την πόλη. Μία ορθοπεδικός από την πόλη Sobradinho στη Βραζιλία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ιδιότυπο, αλλά παρανοϊκό αντικλεπτικό σύστημα, καθώς το σπίτι της είχε γίνει επανειλημμένως στόχος ληστών.

Τοποθέτησε στα κάγκελα περιμετρικά του σπιτιού σύριγγες μολυσμένες με τον ιό HIV! Μετά την εγκατάσταση του πρωτότυπου αυτού συστήματος αντιμετώπισης και ταυτόχρονα, τιμωρίας και καταδίκης των επίδοξων ληστών, φρόντισε να προειδοποιεί τους νέους κλέφτες, που θα έφταναν στο φράχτη της, με ένα μήνυμα αναρτημένο σε ένα χαρτόνι με τη σημείωση: «Τοίχος με θετικό αίμα σε HIV. Μη προσπελάσιμος!».

Λίγες ημέρες αργότερα υποχρεώθηκε να κατεβάσει όλες τις μολυσμένες σύριγγες και να πληρώσει πρόστιμο 112 δολαρίων! Η γυναίκα είναι τώρα υπό ψυχιατρική παρακολούθηση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ