Χωρίς Σπανούλη, Φώτση και Σχορτσιανίτη η Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ - iefimerida.gr

Χωρίς Σπανούλη, Φώτση και Σχορτσιανίτη η Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ

Χωρίς Σπανούλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μουντιάλ μπορεί να τελείωσε, αλλά μία διαφορετική μεγάλη «μάχη» ξεκινά σύντομα, με την Ελλάδα να είναι πάντα παρούσα. Πρόκειται βέβαια για το Μουντομπάσκετ, διοργάνωση στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πορευτεί δίχως τον Βασίλη Σπανούλη, τον Αντώνη Φώτση και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Οι τρεις τους δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Φώτη Κατσικάρη για το μεγάλο ραντεβού της Ισπανίας (30 Αυγούστου- 14 Σεπτεμβρίου), για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Για την περίπτωση του Σπανούλη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι παρότι έγιναν προσπάθειες ως την τελευταία στιγμή, τελικά κρίθηκε ότι με βάση τα ιατρικά δεδομένα θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστεί φέτος ο παίκτης.

«Για τον Αντώνη Φώτση πήρα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα μου. Έκρινα ότι στη θέση που αγωνίζεται δεν θα μπορούσα να έχω τρεις παίκτες. Ήθελα πολύ σε αυτή την ομάδα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Είχαμε μια συνάντηση και εκεί μου είπε ότι δε νιώθει έτοιμος και στην κατάσταση που θα ήθελε για να βοηθήσει την Εθνική», είπε για τις άλλες δύο «ηχηρές» απουσίες ο κ. Κατσικάρης.

Στην αποστολή, που θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 22 Ιουλίου στο Καρπενήσι κλήθηκαν επίσης και οι, Κώστας Βασιλειάδης, Ίαν Βουγιούκας, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ