Σοκ: Μικρά αγόρια σκότωσαν οκτάχρονο συμμαθητή τους, επειδή βαριούνταν [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ: Μικρά αγόρια σκότωσαν οκτάχρονο συμμαθητή τους, επειδή βαριούνταν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 11 αγόρια, ηλικίας μεταξύ εννέα και 13 ετών, που ανήκαν σε συμμορία, ομολόγησαν πως σκότωσαν οκτάχρονο συμμαθητή τους στην Κίνα, επειδή βαριούνταν κι έψαχναν να κάνουν κάτι ενδιαφέρον.

Η κινεζική αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή πως τα αγόρια επιτέθηκαν στον Τζανγκ Τάι σε δρόμο κοντά στην πόλη Zhangjiakou στα βορειοδυτικά της επαρχίας Χεμπέι. Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον άφησαν αιμόφυρτο και σε λιπόθυμηκατάσταση στην άκρη του δρόμου.

Το άτυχος Τάι εντοπίστηκε από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία συνέλαβε τα μέλη της συμμορίας ως τους κύριους υπόπτους, ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, όλοι τους παραδέχτηκαν ότι έδειραν μέχρι θανάτου τον οκτάχρονο επειδή βαριόνταν κι έψαχναν να κάνουν κάτι συναρπαστικό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Κονγκ Λου, είπε ότι την ιδέα έριξε ο αρχηγός της συμμορίας, που είχε δει λίγο πριν τον Τάι με μερικά άλλα παιδιά.

«Τώρα, ανακρίνουμε όλα τα αγόρια για να εξακριβώσουμε σε ποιο βαθμό εμπλέκεται ο καθένας» είπε ο Λου.

Ο παππούς του Τάι, ο Τζανγκ Κούο, 67 ετών, είπε ότι είχε αφήσει το παιδί να παίζει στην αυλή, αλλά όταν γύρισε μετά και τον έψαχνε δεν υπήρχε κανένα ίχνος από αυτόν. Μάλιστα, ένα άλλο μικρό αγόρι τον πληροφόρησε ότι ειδε τον Τάι να φεύγει με τη συμμορία επειδή «του υποσχέθηκαν να μην τον ξαναχτυπήσουν ποτέ, αν εκείνος συμφωνήσει να πάει μαζί τους». «Ανησύχησα εξ αρχής γιατί ήξερα ότι ένας από αυτούς είναι νταής» είπε ο Κούο. «Ο εγγονός μου μου είχε πει ότι αποκαλούν αυτό το αγόρι "Big Brother" (Μεγάλο Αδελφό) και ότι όποτε ήθελε κάποιος να τον ακολουθήσει έπρεπε να το κάνει, αλλιώς τον απειλούσε» πρόσθεσε ο 67χρονος και επεσήμανε ότι «δεν συμπαθούσε τον εγγονό μου επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει το χαρτζιλίκι του».

Το σημείο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια ο μικρός Τάι

Πάντως, αναφορές από την οικογένεια του άτυχου οκτάχρονου υποστηρίζουν ότι ο Τάι είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying.

Το άτυχο αγόρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ