Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται - iefimerida.gr

Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται

Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καινούργιο Opel Corsa αποκαλύπτεται και επίσημα, επιδεικνύοντας ένα πιο σύγχρονο και νεανικό προφίλ, χωρίς όμως να αποστασιοποιείται ιδιαίτερα από το γνώριμο στυλ του τρέχοντος μοντέλου. Το νέο look καθορίζεται κυρίως από τους καινούργιους, χαρακτηριστικούς προβολείς, τη ριζικά ανανεωμένη μάσκα και το πιο έντονο ανάγλυφο στο καπό, ενώ είναι σαφώς πιο εμφατικό στην τρίθυρη εκδοχή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο βασικός του κινητήρας, ο οποίος θα είναι ο νέος τρικύλινδρος turbo των 1000 κυβικών της Opel, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος είτε με 90 είτε με 115 άλογα. Το επόμενο σύνολο βενζίνης θα είναι ο 1.400 που θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο Easytronic, ενώ από πλευράς diesel το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει ο 1.3 CDTI με τους 95 ίππους.

Κατά τα άλλα το κέντρο βάρους του νέου Corsa, έχει χαμηλώσει για καλύτερη δυναμική συμπεριφορά, ενώ πέρα από τη στάνταρ ανάρτηση θα μπορεί να εξοπλιστεί και με μια σπορ. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως η ηλεκτρική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσής του θα μπορεί και να αυξηθεί με το πάτημα ενός μπουτόν, ενώ γενικά διαθέτει νέες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερη αίσθηση.

Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται | iefimerida.gr 0
Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται | iefimerida.gr 1
Το νέο Opel Corsa αποκαλύπτεται | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ