Απάτη άνω των 130.000 ευρώ σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Γρεβενών - iefimerida.gr

Απάτη άνω των 130.000 ευρώ σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Γρεβενών

Απάτη άνω των 130.000 ευρώ σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Γρεβενών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζημιά που ξεπερνά τα 130.000 ευρώ είχε προκαλέσει στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Γρεβενών ο οικονομικός διευθυντής μίας Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης. Ο 57χρονος, που συνελήφθη εξέδιδε με τους συνεργούς του πλαστά και εικονικά τιμολόγια από το 2009.

Ο 57χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία άνω των 30.000 ευρώ, απλή συνέργεια σε απιστία άνω των 30.000 ευρώ, απάτη κατ΄επάγγελμα, κατ΄εξακολούθηση και σε βάρος δημόσιας επιχείρησης, με συνολικό όφελος ή ζημία άνω των 150.000 ευρώ, πλαστογραφία με χρήση κατ΄επάγγελμα, κατ΄εξακολούθηση και σε βάρος δημόσιας επιχείρησης, με συνολικό όφελος ή ζημία άνω των 150.000 ευρώ, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων πλαστογραφιών και απατών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συνήθεια και κατ΄επάγγελμα και εντός των πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ