Ουρακοτάγκος αναστάτωσε το αεροδρόμιο του Παρισιού γιατί... του πήραν το αρκουδάκι του - iefimerida.gr

Ουρακοτάγκος αναστάτωσε το αεροδρόμιο του Παρισιού γιατί... του πήραν το αρκουδάκι του

Ουρακοτάγκος αναστάτωσε το αεροδρόμιο του Παρισιού γιατί... του πήραν το αρκουδά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανω κάτω έκανε το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ-ντε-Γκολ του Παρισιού ένας ουρακοτάγκος που αρνιόταν κατηγορηματικά να αποχωριστεί το αγαπημένο του λούτρινο.

Το ζώο έφτασε μέσα σε ένα κλουβί στο αεροδρόμιο προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Χιλή, ωστόσο όταν οι πράκτορες της υπηρεσίας ασφαλείας θέλησαν να ελέγξουν το λούτρινο αρκουδάκι για απαγορευμένες ουσίες, ο τεράστιος ουρακοτάγκος κυριολεκτικά αφήνιασε.

Παρά την παρέμβαση των υπαλλήλων, το ζώο δεν εννοούσε με τίποτα να αποχωριστεί το αγαπημένο του κουκλί και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «κόντεψε να τα σπάσει όλα»

Τελικά οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας το πήραν απόφαση και πέρασαν ολόκληρο το κλουβί μαζί με τον ουρακοτάγκο και το αρκουδάκι από ακτίνες Χ και μάλιστα δύο φορές και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν έκρυβε κάτι επικίνδυνο ή παράνομο, τον άφησαν να φύγει για τη Χιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ