Εβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βλέπει να τρέχουν τα πυροσβεστικά οχήματα - iefimerida.gr

Εβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βλέπει να τρέχουν τα πυροσβεστικά οχήματα

Εβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βλέπει να τρέχουν τα πυροσβεστικά οχήματα -Τι εί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνους άφησε τους πυροσβέστες ο 39χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στον Καρέα. Οπως τους είπε, έβαζε τις φωτιές γιατί του άρεσε να τους βλέπει να τρέχουν!

Ο άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση σε δύο περιπτώσεις στον Καρέα Αττικής. Ο 39χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος και ομολόγησε ότι αυτός έβαλε δύο φωτιές σε δασική έκταση στον Καρέα. Το ένα «χτύπημά» του ήταν το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου και το δεύτερο το απόγευμα της Παρασκευής. Ευτυχώς, οι φωτιές σβήστηκαν σχεδόν αμέσως, χάρη στην ταχύτατη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν ο 39χρονος, έβαλε τις φωτιές γιατί... του άρεσε να βλέπει να τρέχουν τα πυροσβεστικά οχήματα και τα αεροπλάνα. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ