Ο... τελικός της παρηγοριάς -Βραζιλία και Ολλανδία διεκδικούν την τρίτη θέση του Μουντιάλ απόψε - iefimerida.gr

Ο... τελικός της παρηγοριάς -Βραζιλία και Ολλανδία διεκδικούν την τρίτη θέση του Μουντιάλ απόψε

Ο... τελικός της παρηγοριάς -Βραζιλία και Ολλανδία διεκδικούν την τρίτη θέση του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα νωρίτερα από αυτή που ονειρεύονταν, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα διεκδικήσουν τη νίκη στον... τελικό της παρηγοριάς. Βραζιλία και Ολλανδία διεκδικούν απόψε την τρίτη θέση του Μουντιάλ (23:00), σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία για τους διοργανωτές.

Στο μικρό τελικό, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι και οι παίκτες του σίγουρα θέλουν να ξεπλύνουν τη ντροπή που προκάλεσε σε ολόκληρο το έθνος ο διασυρμός από τη Γερμανία. Η ήττα με 7-1 οδήγησε τους Βραζιλιάνους στα όρια της κατάθλιψης και παρότι η νίκη στον αποψινό αγώνα δεν θα προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, τουλάχιστον μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από τον ημιτελικό στον οποίο η Γερμανία φαινόταν να είναι... μόνη της στο γήπεδο.

Η Ολλανδία από την άλλη, που αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή, δεν έχει αντίστοιχη «βαριά» σκιά επάνω της. Αλλωστε, ο Λούις Φαν Χάαλ έδωσε ένα στίγμα για τη σημασία που δίνει στην αναμέτρηση του μικρού τελικού, δηλώνοντας ότι ένας τέτοιος αγώνας, για θέσεις 3-4, δεν θα έπρεπε να διεξάγεται, μια και το μόνο που έχει σημασία στο Μουντιάλ είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ