Kiton: Η εταιρεία που ντύνει τους πιο διάσημους άνδρες στέλνει εξειδικευμένους ράφτες στη Μύκονο - iefimerida.gr

Kiton: Η εταιρεία που ντύνει τους πιο διάσημους άνδρες στέλνει εξειδικευμένους ράφτες στη Μύκονο

Kiton: Η εταιρεία που ντύνει τους πιο διάσημους άνδρες στέλνει εξειδικευμένους ρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπέρλαμπρο φεγγάρι του Αυγούστου, θα ανοίξει φέτος την αυλαία του πρώτου παγκοσμίως pop up sur mesure store της Κiton.H θρυλική ναπολιτάνικη εταιρία που ντύνει τους πιο διάσημους άνδρες της υφηλίου, θα στείλει τους εξειδικευμένους ράφτες της στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων για να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να παραγγείλουν από την παραλία του Nammos, τα ρούχα που θα φορούν τον χειμώνα!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα του Ηλία Βλαχάκη, ιδιοκτήτη του καταστήματος Mah Jong - της πιο chic boutique για άνδρες στην Αθήνα, που αντιπροσωπεύει την Kiton στην Ελλάδα.

«Είναι μια γιορτή της haute couture με έντονο ελληνικό χρώμα. Ενα πολύ ζωντανό event που θεωρώ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε θεσμό», δηλώνει σχετικά ο κ. Βλαχάκης.

Αυτό το special trunk show οφείλει την διοργάνωσή του στο Mah Jong και θα φιλοξενηθεί στο Nammos. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του pop up store, θα είναι επίσης διαθέσιμη η πλήρης συλλογή ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ της Kiton με πάνω από 1.000 συνολικά κομμάτια.

Μοιάζει λοιπόν παραπάνω από σίγουρο ότι η ΚΙΤΟΝ εγκαινιάζοντας τον θεσμό του pop up sur mesure store, ανοίγει έναν λαμπρό δρόμο νέων επιτυχιών στην θαυμαστή χώρα της haute couture.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ