Μίνι κόντρα στην κυβέρνηση: Αψιμαχία ΠΑΣΟΚ με Βούλτεψη για την εξεταστική για το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Μίνι κόντρα στην κυβέρνηση: Αψιμαχία ΠΑΣΟΚ με Βούλτεψη για την εξεταστική για το Μνημόνιο

Μίνι κόντρα στην κυβέρνηση: Αψιμαχία ΠΑΣΟΚ με Βούλτεψη για την εξεταστική για το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία και καλείται να δώσει λύσεις σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει και την ελληνική κοινή γνώμη και την ελληνική πολιτική ζωή», δήλωσε σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.Μιλώντας στον Real FM, η Σοφία Βούλτεψη σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για περαιτέρω έρευνα στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και του ελλείμματος του 2009.

«Εμείς είπαμε ότι θα γίνει μία και μόνη εξεταστική επιτροπή, όταν ζητούσαμε αυτοδυναμία από τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι δεν θα δώσει αυτοδυναμία σε κανέναν και επομένως αποφάσισε υπέρ κυβερνήσεων συνεργασίας» πρόσθεσε η κυρία Βούλτεψη.

ΠΑΣΟΚ: Το κρίσιμο ζήτημα είναι η κατάσταση της οικονομίας από 2004 έως το 2009

Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε άμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο «παραπέμποντας» στα όσα συνέβησαν την πενταετία όπου κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή.

«Το κρίσιμο ιστορικά ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός σε ποια κατάσταση έφτασε η ελληνική οικονομία από το 2004 έως το 2009, κατάσταση που έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα της ασύντακτης χρεοκοπίας, με δημόσια ελλείμματα «ρεκόρ» ύψους 15,7 %» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ