Η βρετανική Telegraph αποθεώνει τα Κουφονήσια: Ο πιο όμορφος ανεξερεύνητος προορισμός -Νερά από παλέτες ζωγράφων - iefimerida.gr

Η βρετανική Telegraph αποθεώνει τα Κουφονήσια: Ο πιο όμορφος ανεξερεύνητος προορισμός -Νερά από παλέτες ζωγράφων

Η βρετανική Telegraph αποθεώνει τα Κουφονήσια: Ο πιο όμορφος ανεξερεύνητος προορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμμος, θάλασσα, ήλιος και σκηνικό που θυμίζει την δεκαετία του '60 και ένας από τους πιο όμορφους ανεξερεύνητους προορισμούς. Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί η βρετανική Telegraph για να περιγράψει τα μαγευτικά Κουφονήσια στους αναγνώστες της.Η εφημερίδα φιλοξενεί εκτενές δημοσίευμα για τα νησιά, ενώ παραθέτει έναν οδηγό με όλες τις πληροφορίες για παραλίες, φαγητό και τη διαμονή στο Ανω Κουφονήσι.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα χρώματα της θάλασσας και της αμμουδιάς που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παλέτες ζωγράφων.

«Κρυμμένα ανάμεσα στα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, τη Νάξο και την Αμοργό, τα Κουφονήσια αποτελούνται από δύο μικρά νησάκια, το Ανω και το Κάτω Κουφονήσι τα οποία χωρίζει η θάλασσα. Το Κάτω Κουφονήσι παραμένει ακατοίκητο, ενώ στο Ανω οι 366 κάτοικοι ζουν κυρίως από την αλιεία» γράφει χαρακτηριστικά η Telegraph.

Η εφημερία δεν θα μπορούσε, βέβαια, να μην αναφερθεί και στους χαλαρούς ρυθμούς ζωής στο νησί, ενώ τονίζει ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να επαναφέρουν οι τουρίστες το βιολογικό τους ρολόι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ