H Μπαρτσελόνα έκανε το... δάγκωμα του καλοκαιριού: Πήρε τον Σουάρες με 81 εκατ. ευρώ! - iefimerida.gr

H Μπαρτσελόνα έκανε το... δάγκωμα του καλοκαιριού: Πήρε τον Σουάρες με 81 εκατ. ευρώ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μπαρτσελόνα και επισήμως η Λουίς Σουάρες για τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του έναντι 81. εκατομμυρίων ευρώ.

Επειτα από τρία χρόνια «λάμψης» στο Λίβερπουλ, ο Ουρουγουανός άσος, ο οποίος απέκτησε αμέτρητους εχθρούς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, πηγαίνει στην Βαρκελώνει για να ενταχθεί στην παρέα του Μέσι και του Νεϊμάρ.

Ο Ουρουγουανός φορ, το μεσημέρι της Παρασκευής, ουσιαστικά ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον σύλλογο της Βαρκελώνης, αφού απομένει μονάχα να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα!

Μάλιστα, για τις ανάγκες της επισημοποίησης της συμφωνίας, πόζαρε και με την εμφάνιση των Καταλανών.

Η αδιανόητη ενέργειά του να δαγκώσει τον Κιελίνι στο ματς με την Ιταλία στο Μουντιάλ, ωστόσο, θα του στερήσει τη συμμετοχή στα πρώτα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» καθώς του έχει επιβληθεί ποινή τεσσάρων μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ