Sunrise: Το απόλυτο μπαράκι του καλοκαιριού βρίσκεται στο Αγκίστρι, πάνω στη θάλασσα, με θέα στο Σαρωνικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Sunrise: Το απόλυτο μπαράκι του καλοκαιριού βρίσκεται στο Αγκίστρι, πάνω στη θάλασσα, με θέα στο Σαρωνικό [εικόνες]

Sunrise: Το απόλυτο μπαράκι του καλοκαιριού βρίσκεται στο Αγκίστρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πανέμορφο νησί του Αγκιστρίου βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά μπαράκια το «Sunrise» cocktail beach bar – cafe. Στο μυχό της παραλίας της Σκάλας προσφέρει στον επισκέπτη μοναδική θέα στο Σαρωνικό.

Πρόκειται για το μπαράκι που κρατάει τα σκήπτρα της διασκέδασης στο νησί του Αγκιστρίου. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί το «Sunrise» δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πρασινογάλανα και πεντακάθαρα νερά του Αγκιστρίου, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά coctails.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της παραλίας, αλλά κρατάει μέχρι τις... μικρές νυχτερινές ώρες με τη μουσική να ξεσηκώνει τους θαμώνες και τα απολαυστικά cocktails να δίνουν άλλο χρώμα στη διασκέδαση.

Ο Γιάννης και η Αφροδίτη είναι οι ιδιοκτήτες του «Sunrise» cocktail beach bar – cafe

Sunrise: Το απόλυτο μπαράκι του καλοκαιριού βρίσκεται στο Αγκίστρι, πάνω στη θάλασσα, με θέα στο Σαρωνικό [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ