Το Google Street View σας ξεναγεί στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου - iefimerida.gr

Το Google Street View σας ξεναγεί στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά η Google δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της υπηρεσίας Street View να ξεναγηθούν στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου.

Το Allure of The Seas της Royal Caribbean ναυπηγήθηκε το 2008 και με μήκος 362 μέτρα θεωρείται το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Από το 2015 θα κινείται και στη Μεσόγειο, ωστόσο επειδή το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο, η Google προνόησε, ώστε να μπορούν να «ταξιδέψουν» με αυτό, έστω και ψηφιακά, όσοι δεν έχουν αρκετά χρήματα.

Η περιήγηση δεν περιλαμβάνει όλους τους χώρους του Allure of the Seas, αλλά μπορείτε να δείτε τις καμπίνες, τα εστιατόρια, τις πισίνες και μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες. Η κάλυψη έγινε με περισσότερες από 20.000 λήψεις με DSLR και φακό fisheye.

Ξεναγηθείτε στο κρουαζιερόπλοιο πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ