Μόνος του στο κελί ο Κασιδιάρης -Εμετικά συνθήματα για «Εβραίους και Μασόνους» από τους χρυσαυγίτες - iefimerida.gr

Μόνος του στο κελί ο Κασιδιάρης -Εμετικά συνθήματα για «Εβραίους και Μασόνους» από τους χρυσαυγίτες

Μόνος του στο κελί ο Κασιδιάρης -Εμετικά συνθήματα για «Εβραίους και Μασόνους» α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές του Κορυδαλλού έφθασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από την απόφαση των ανακριτριών για την προφυλάκισή του.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θα φυλακιστεί στην ίδια πτέρυγα με τους υπόλοιπους βουλευτές της οργάνωσης, ωστόσο, στο κελί θα είναι μόνος του.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρέθηκαν σήμερα αρκετοί από τους συγγενείς των προφυλακισμένων, καθώς, ήταν ημέρα επισκεπτηρίου, ενώ κατά την μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκαν περίπου 15 μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Ενταση στον Αρειο Πάγο και εμετικά συνθήματα

Στο άκουσμα της είδησης της προφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες έξω από τον Αρειο Πάγο ξέσπασαν σε ύβρεις και εμετικά συνθήματα, ενώ απειλούσαν δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία, πολιτικούς και την Δικαιοσύνη.

Τα βέλη τους στράφηκαν και κατά του πρωθυπουργού για τον οποίο φώναζαν «Εβραίε Σαμαρά, Σαμαρά Μασόνε» και άλλες ύβρεις.

Εκλεισε ο κύκλος των ερευνών -Σειρά παίρνει η δίκη

Ουσιαστικά με τη σημερινή απολογία και προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ολοκληρώνεται η πολύμηνη έρευνα της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή και τώρα σειρά παίρνει η έναρξη της δίκης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έναρξη της δίκης αναμένεται στα τέλη Οκτώβρη προς τις αρχές Νοέμβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ