Βάσω Παπανδρέου: Παραλογισμός χωρίς αντίκρυσμα o διπλός ΦΠΑ - iefimerida.gr

Βάσω Παπανδρέου: Παραλογισμός χωρίς αντίκρυσμα o διπλός ΦΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη κριτική δέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Βάσω Παπανδρέου, στη χτεσινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠαΣοΚ, σχετικά με τον ΦΠΑ στην εστίαση και τις αποκρατικοποίησεις.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς και για το μέτρο του διπλού ΦΠΑ 13% και 23%, αλλά πιο επικριτική από όλους ήταν η Βάσω Παπανδρέου η οποία μίλησε για παραλογισμό χωρίς πρακτικό αντίκρισμα.

Δεν θα μαζευτούν τα χρήματα από τις αποκρατικοποιήσεις

Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, οι βουλευτές έθεσαν πολλές ερωτήσεις αλλά πιο αιχμηρή ήταν και πάλι η Βάσω Παπανδρέου, η οποία αμφισβήτησε τη δυνατότητα της κυβέρνησης να αντλήσει από τις αποκρατικοποιήσεις τα ποσά για τα οποία έχει δεσμευτεί.

Τη χθεσινή συζήτηση απασχόλησε και το θέμα της χαμηλής αξίας των μετοχών των εισηγμένων επιχειρήσεων του δημοσίου, αλλά ο Βενιζέλος δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των βουλευτών. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι το κριτήριο πώλησης συγκεκριμένου ποσοστού των επιχειρήσεων αυτών δεν είναι μόνο η χρηματιστηριακή αξία των μετοχών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ