Ανάστατη η Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε 31χρονο για σκληρό πορνογραφικό υλικό - iefimerida.gr

Ανάστατη η Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε 31χρονο για σκληρό πορνογραφικό υλικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 31χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ο συλληφθείς κατείχε πλήθος αρχείων σκληρού πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από την Interpol, ότι χρήστες του διαδικτύου μέσω διευθύνσεων IP στη χώρα μας κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό στο διαδίκτυο τρία αρχεία (video) σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από έκδοση σχετικού βουλεύματος για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 31χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην οικία του στη Κεφαλονιά, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας φορητός H/Y στα οποία μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

  • Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461
  • Στέλνοντας e - mail στο 11012@hellenicpolice.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ