Το elegant ζαχαροπλαστείο της Μυκόνου που φτιάχνει τα πιο απίθανα παγωτά στη χώρα -Οι αλμυρές του γεύσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Το elegant ζαχαροπλαστείο της Μυκόνου που φτιάχνει τα πιο απίθανα παγωτά στη χώρα -Οι αλμυρές του γεύσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας δουλέψει σε εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, ο Νίκος Κουκιάσας ήξερε από πρώτο χέρι πώς να ενώσει το γάλα, τη γλυκόζη, τη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά για να βγάλει ένα σωστό αποτέλεσμα. Το μόνο που έμενε ήταν να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα. Έτσι, τέσσερα χρόνια πριν, εγκατέλειψε την ηπειρωτική Ελλάδα και άνοιξε το πιο «γλυκό σπίτι» της Μυκόνου. Όταν φτάνεις μπροστά από το ψυγείο δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Οι γεύσεις είναι περίπου 24, από στρατσιατέλα με διάσπαρτα τα κομματάκια σοκολάτας, σοκολάτα τόσο γλυκιά ώστε να μη χρειάζεσαι μετά 5 ποτήρια νερό για να ξελιγώσεις μέχρι και παγωμένο γιαούρτι με φρέσκο γλυκό του κουταλιού. Δεν περιορίζεται όμως στις «παραδοσιακές» γεύσεις. Pavlova με κομμάτια μαρέγκας, snikers, Bueno, κανταΐφι και το «νεόφερτο» mille feuille όλα με γεύσεις που θα ορκιζόσουν ότι όταν λιώσουν θα πάρουν πάλι την κανονική μορφή του γλυκού, γιατί όσον αφορά στη γεύση, η διαφορά είναι στη δροσιά. Αλλά και οι πιο απαιτητικοί δεν είναι σε καμία περίπτωση αποκλεισμένοι, παγωτό με γάλα σόγιας και παγωτό που αντί για ζάχαρη περιέχει στέβια και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ως σωστός «μετρ» του παγωτού, δεν «ηρεμεί» ούτε και με αυτά. Αντίθετα, ένεκα του καλοκαιριού έβαλε ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό του. Κάθε μήνα και μία νέα, απρόβλεπτη γεύση. Ο Ιούνιος είχε mille feuille και ο Ιούλιος έρχεται με παγωτό mascarpone με Nutella. Περίεργο; Για το Casa Dolce σχεδόν όλα μπορούν να γίνουν παγωτό, αρκεί να τον «προκαλέσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, για τις υπόλοιπες γεύσεις που μπορεί να βρει κανείς στο μαγαζί του Νίκου Κουκιάσα και φυσικά εικόνες στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ